@iPower :: Nieuws : België


 Contacteer ons
 Jobs
 Portfolio
 Nieuwsbrief
 Route beschrijving
 Sitemap
Home


 Hosting
 
Gedeelde hosting
 
Dedicated
 
Resellers
 
Support
 
Tips & Trucs
 Domeinen
 
Registreer een nieuw domein
 
Transfereer een bestaand domein
 
Prijzen
 
Beheer uw domeinen
 
Support
 
Tips & Trucs
 Support
 
FAQ
 
Handleiding
 
Systeemstatus
 Klanten
 
Bestellingen
 
Campagnes
 
Contactgegevens aanpassen
 
Domeinen
 
Facturatie
 
Statistieken websites
 Over ons
 
Contacteer ons
 
Jobs
 
 
Portfolio
 
Nieuwsbrief
 
Route beschrijving
 
Sitemap
 Andere Diensten
 
Web design
 
Zoekmachine Optimalisatie
 
e-Mailings
Home
 
Nieuws


28/12/2017 − stadstaxiarnhem.nl 

Mijn website leverde erg weinig klanten/bezoekers op. Inmiddels een gratis kayboost is de webste aantal plaatsten gestegen.


27/12/2017 − Een toppositie in de zoekresultaten 

Online Retailer Magazine interviewde Gregory Liénard over hoe je een toppositie in de zoekresultaten kan bekomen.

Een goede SEO-aanpak verloopt in twee stappen. Allereerst zorgen voor relevante content en vervolgens deze content via externe steun een hogere waardering geven. Dat zegt Gregory Liénard van @iPower. Hij geeft tips over hoe je met jouw webshop op een bepaald keyword of bepaalde zoekopdracht een toppositie in de zoekresultaten kunt bereiken, helemaal bovenaan in Google.

WELKE KEYWORDS ZIJN BELANGRIJK VOOR JE WEBSHOP?
De eerste stap is het bepalen van goede, relevante keywords voor de webshop, zegt Gregory. “Hoeveel mensen tikken het keyword in Google in? Het heeft geen zin om een keyword te nemen dat niemand gebruikt bij zoekopdrachten. Van de andere kant heeft het ook weinig zin om te algemene keywords te gebruiken.” Een voorbeeld: “Als je een bloemenwinkel hebt in Groningen heeft het geen zin om met ‘bloemen’ bovenaan te staan. De kans is klein dat iemand die, ergens in Nederland, zoekt op ‘bloemen’ zich ook nog eens in de buurt bevindt om effectief klant te worden. Vaak is het interessanter om een plaatsnaam mee te nemen in het keyword, in dit geval ‘bloemen Groningen’. Net zoals het vaak interessanter is om zoekwoorden met een koopintentie te gebruiken, zoals ‘crosstrainer kopen’. Hierop wordt minder gezocht dan op alleen ‘crosstrainer’, maar de kans dat die bezoekers mogelijke klanten worden is vele malen groter.”

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE DANKZIJ SEO PAGE OPTIMIZER
Als de belangrijke keywords eenmaal bepaald zijn, moet er voor ieder keyword een geoptimaliseerde pagina geschreven worden. “Google bepaalt de ranking van een website voor een keyword aan de hand van twee belangrijke elementen: inhoud en waarde van de website,” weet Gregory. "De inhoud is het belangrijkste: als het keyword niet eens in de pagina voorkomt, dan zal die webpagina ook nooit een goede ranking krijgen voor dat keyword. Om zo'n geoptimaliseerde pagina te schrijven, gebruiken we een zelf ontwikkeld analyseprogramma, SEO Page Optimizer, dat betpaalt hoeveel keer het keyword moet voorkomen in de verschillende onderdelen van de pagina, welke gerelateerde woorden gebruikt kunnen worden en hoeveel keer ze in de pagina moeten voorkomen. Aan de hand hiervan kunnen we een pagina schrijven die aan de normen van Google voldoet."

CONVERSIE
Die pagina moet niet alleen geoptimaliseerd worden voor Google, zegt Gregory. "Wanneer deze pagina een toppositie haalt, komen er ook bezoekers op terecht. Die moeten zoveel mogelijk geleid worden naar het doel van de webshop: zoveel mogelijk bezoekers converteren naar klanten. Dat kan zijn door iets aan te kopen op de webshop, maar ook een offerte aan te vragen, contact op de nemen, zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, enz. Zet de belangrijkste informatie bovenaan, zodat menselijke bezoekers die zeker meekrijgen, ook al nemen ze niet de hele pagina door. Vergeet in geen geval krachtige calls-to-action te gebruiken om mensen aan te sporen net dat te doen wat je wilt dat ze doen."

SPRING OVER JE CONCURRENTEN DANKZIJ KEYBOOST
Als de inhoud van de website conform de normen is van Google voor dat bepaalde keyword, dan kijkt Google vervolgens naar de waarde van deze website, zegt Gregory. "Die wordt bepaald door links naar jouw websites op andere, liefst door Google hooggewaardeerde, gerelateerde websites. Elke link geeft een waarde door aan jouw website. Hoeveel te hoger de website gewaardeerd wordt, hoeveel te hoger de waarde die doorgegeven wordt."

Met Keyboost krijgt een website een serieuze duw in de rug, meent Gregory. "De inspanning van Keyboost komt erop neer dat we afwisselende contentlinks zetten op geselecteerde, gerelateerde en door Google hooggewaardeerde websites. Dit heeft tot gevolg dat de waarde van jouw website stijgt in de ogen van Google. Je website wordt hoger gewaardeerd dan die van je concurrenten en je krijgt een betere positie voor je keyword. Want bijbenen met je concurrenten is één ding. Hen inhalen en kwalitatieve leads én klanten binnenkrijgen dát is het gezamenlijke doel van onze klanten en van ons."

 

Bekijk het artikel hier

 

 

Klik hier om online een gratis analyse van uw website/webshop aan te vragen.

 

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


28/11/2017 − Aanpassing van de ‘search’−interface van Google 

De laatste tijd waren in de wekelijkse rapportering van Keyboost grote schommelingen zichtbaar, voor een meerderheid van de keywords. Daar zijn twee oorzaken van, die toevallig ongeveer tegelijk plaatsvonden maar geen verband houden met elkaar.

 1. Een stroomstoring in het OVH-netwerk, dat zich uitstrekt over heel Europa. OVH is de grootste hostingprovider in Europa: zelfs als u een andere hostingservice als leverancier hebt, is de kans groot dat uw website toch op een server van OVH staat. Die stroomstoring is slechts de nasleep, in de aanloop daarnaartoe zijn er al veel eerder serverproblemen opgetreden in het OVH-netwerk, waardoor heel wat websites tijdelijk offline zijn geweest. Het gebeurt trouwens frequenter dat servers even offline zijn, maakt niet uit bij welke hostingservice, maar meestal is daar weinig van te merken. Jammer genoeg vaak wel in de wekelijkse rapportering van Keyboost.

  Lees meer…

  De gevolgen van tijdelijke serverproblemen zijn het grootst voor websites die voor populaire keywords top 10-posities hebben in Google. De zoekmachine is er als de dood voor dat mensen op een link op de eerste pagina met zoekresultaten klikken en een error 404-boodschap krijgen – dat is dé slechte gebruikservaring bij uitstek. Google checkt routinematig of top 10-pagina’s online zijn. Is dat niet het geval, dan gaat die pagina meteen enkele tientallen posities naar beneden. De zoekmachine checkt dan wel regelmatig of het om een tijdelijk probleem ging. Is dat het geval, dan stijgt de pagina op korte tijd weer naar de oorspronkelijke positie – meestal niet in één keer, wel in een paar stappen. Wij zien een soort van tendens: hoe populairder – of economisch interessanter – het keyword, hoe groter de terugval en hoe trager de wederopstanding. Vaak merken website-eigenaren niet eens dat er een serverprobleem is geweest waardoor hun website tijdelijk teruggeslagen werd in de ranking. Maar de rapportering van Keyboost gebeurt in real time: we checken de posities vlak voor de rapportering. En dan groeit de kans dat die abrupte dalingen zichtbaar zijn.

  Lees minder…

  https://www.computable.nl/artikel/nieuws/datacenters/6242108/250449/grote-stroomstoring-treft-ovh-datacenters-in-europa.html

 2. De zoekinterface van Google zelf is begin november ingrijpend gewijzigd, waardoor het opvragen van zoekresultaten in andere geografische locaties voortaan anders moet gebeuren. Vroeger was het mogelijk om relatief eenvoudig zo anoniem mogelijk te surfen, dus zonder dat Google rekening hield met locatie en andere individuele gegevens, tegenwoordig is dat veel moeilijker. Eerst leek dat geen gevolgen te hebben voor de manier waarop Keyboost in real time de posities bepaalt voor de wekelijkse rapportering. Maar blijkbaar heeft Google die wijziging in stappen doorgevoerd, want later bleken die gerapporteerde posities steeds minder overeen te komen met de werkelijke situatie. Intussen hebben we het probleem weggewerkt, waardoor de minder accurate rapporteringen van de afgelopen weken in de toekomst zullen worden bijgesteld.

  Lees meer…

  Als u ‘gewoon’ zoekt in Google, houdt de zoekmachine bij het aanbieden van zoekresultaten met een heleboel rekening, zeker als u ingelogd bent bij een Google-service zoals Gmail, Google+, Youtube: uw IP-adres, de zoekgeschiedenis van uw browser, uw locatie, enz. Door die ‘zoekresultaten op maat’ ontstaat vaak een verkeerd beeld van hoe goed – of slecht – een bepaalde website scoort in Google. Vroeger was het mogelijk om relatief eenvoudig zo anoniem mogelijk te surfen, dus zonder dat Google rekening hield met uw browsergeschiedenis, locatie of andere gegevens. Zo anoniem mogelijk surfen gebeurt in Firefox (via ‘Nieuw privé-venster’) of Chrome (via ‘Nieuw incognitovenster’). Lokale verschillen vanwege het IP-adres blijven natuurlijk mogelijk. Vroeger volstond het om in een privé-venster of incognitovenster naar een andere lokaliteit te gaan om de resultaten daarvan te raadplegen, bv. vanuit Nederland naar google.be, google.fr, google.de enz. In de nieuwe interface moet u daarbovenop via ‘Settings’ > ‘Search settings’ naar ‘Region settings’ gaan:

  Google interface 1 

  Daar kiest u het land waarvoor u de resultaten wilt zien (klik op ‘Show more’ om de volledige keuzemogelijkheden zichtbaar te maken). Als u bv. zelf in Nederland bent en de resultaten voor google.be wilt zien, kiest u ‘Belgium’. Omgekeerd, als u in België bent en u wilt de resultaten voor google.nl zien, kiest u ‘Netherlands’. Idem voor google.de, google.fr, google.co.uk, enz. Via een klik op ‘Save’ bewaart u de instellingen voor deze zoeksessie. Vergeet ook niet op het volgende scherm de taal te kiezen: ook die keuze heeft een invloed op de zoekresultaten.

  Google interface 2

  Lees minder…

We betreuren het als deze tijdelijk minder accurate wekelijkse rapporteringen u ongerust gemaakt hebben. Het is altijd een goed idee om, als er plotse dalingen optreden, zelf even te checken via Google of die inmiddels al grotendeels weggewerkt zijn. Als dat zo is, weet u meteen dat het om een tijdelijk serverprobleem gaat.

Toekomstige rapporteringen zullen positiebepalingen bevatten die beter overeenkomen met de realiteit. Tot Google opnieuw zonder voorafgaande communicatie de interface, het algoritme of achterliggende instellingen aanpast, maar daar zullen we dan ook wel binnen een redelijke termijn een oplossing voor vinden.

Het team van Keyboost & SEO Page Optimizer

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


20/10/2017 − hotelheerenhuys.com 

Keyboost werkt uitstekend. Al zeer snel na de start stonden we op positie 5 in Google.


5/10/2017 − nederendbouwadvies.nl 

Zojuist de trail van Keyboost afgesloten en de resultaten waren uitstekend mijn site Nederend Bouwkundig Advies was constant bovenaan de lijst te vinden!


22/09/2017 − adutensfotografie.nl 

Net een Trial gedaan met KeyBoost en het werkt, wij gingen van pag. 2 naar pag 1 en dat is natuurlijk de enige pagina die er toe doet, nu eens kijken of we dat kunnen volhouden...


7/09/2017 − apple4you.nl 

Ipower bewijst zijn nut door in enkele weken op basis van een keyword de ranking fors te laten stijgen. In hoeverre dit meer bezoekers oplevert en dus de verkopen doet stijgen, is op basis van 1 keyword moeilijk in te schatten. Je zou gedurende enige tijd de mogelijkheid moeten hebben op basis van meerdere essentiele zoekwoorden voor je site te bezien of de resultaten inderdaad in meer verkoop resulteert.


6/09/2017 − gicasa.nl 

Wij hebben onlangs een boost gehad van IPower. Het heeft gewerkt, geweldige resultaten mee geboekt. We waren direct vindbaar en benaderbaar voor klanten, in het zicht en dat is het belangerijkste want het betaald zich meteen uit. Bedankt Ipower


4/09/2017 − ilsedevis.be 

Ik was in het begin erg sceptisch. Maar effectief, op een dikke week tijd stond ik op de 1e pagina in google! Good work guys!


1/08/2017 − carinatapas.nl 

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!


24/07/2017 − yourticketprovider.nl 

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!


21/07/2017 − twentscheweide.nl 

Key Boost van I-Power verricht het echte werk! onze website is in een paar dagen opgeschoven van pagina 3 .......... naar pagina 1.
Jawel u leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is van buitenaf toepasbaar dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van de website.
Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend,je zult zien dat het Extra verkeer en dus bezoekers gaat opleveren.
Je zult tevreden zijn na de gratis trial,en overtuigd zijn geraakt van dit product!
Niet te vergeten is het contact met de medewerkers van Keyboost zeer goed te noemen,bij eventuele vragen krijg je snel een duidelijke vakkundige begeleiding en uitleg,naast de gratis boost kun je na inschrijving gebruik maken van diverse gratis producten zoals SEO rapporten,teksten optimalizeren en nog veel meer!
Wat ons betreft is Keyboost een échte aanrader voor een ieder die gezien wil worden op het internet.


21/07/2017 − revealed.be 

Zeer tevreden met de bekomen resultaten voor onze website, en dit op vrij korte termijn. Een aanrader!


20/07/2017 − waterontharder.info 

Fantastisch! Na de keyboost schoten we omhoog naar positie 2. Een formidabel resultaat. Gelijk waren de extra bezoeken aan de website meetbaar, en dat hebben we geweten! Geweldig gedaan - met snel resultaat.


30/06/2017 − monikatattoo.nl 

Gaat goed!!


24/06/2017 − thequeens.info 

Normaal gesproken verwijder ik mails direct die ik ongevraagd krijg over mijn website en verbeteringen. Omdat het een gratis trial was, dacht ik.. nou even kijken.. moet wel erg erin geloven, anders doe je dit niet. Bestaat al 15 jaar. We hadden kort geleden een nieuwe website opgeleverd gekregen per toeval en de SEO was voor ons nog abacadabra. Binnen een hele korte periode sta ik weer op de eerste pagina met high tea Amersfoort. Ik ben overtuigd dat het werkt.


12/06/2017 − colorlux.nl 

Altijd eerst maar even afwachten met beloftes, maar deze zijn geheel waar gemaakt! van ca. 30e naar 6e plaats in google. Echt super.1/06/2017 − water−dicht.be 

Ik heb gebruik gemaakt van de gratis trial Keyboost. De resultaten waren uitstekend. Binnen enkele weken stond ik op de 1e pagina met een belangrijke zoekwoord van mijn website.29/05/2017 − www.slotvan.nl 

Ik vind Keyboost goed werken, en raad het iedereen aan. Bij ons op de web site konden we meteen beter gevonden worden op Google. Op Facebook te vinden al per slot van rekening29/05/2017 − www.babyslofje−online.nl 

Ook ik werd benaderd door Gregory van IPower voor mijn webshop babyslofje-online. Ik ben er redelijk sceptisch aan begonnen maar onze ranking schoot toch echt om hoog. Ik word hier erg nieuwsgierig van.24/05/2017 − magneetvissenwebshop.nl 

Ik werd benaderd door iPower voor een gratis trial voor mijn webshop. Mijn webshop steeg op het keyword sterke magneten in 2 weken naar plaats 9.
Ook is er een goede communicatie via e-mail. - Toch wel een aanrader. Benieuwd wat iPower nog voor mij kan beteken.23/05/2017 − kadoshopdeduizendpoot.nl 

Binnen no-time steeg mijn website kadoshopdeduizendpoot in Google. Verrast hoe snel dit ging. Keyboost maakt waar wat het beloofd. Een zeer snelle stijging in Google.Dank voor het gratis uitproberen


11/05/2017 − safetytrainingcenter.nl 
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Keyboost mijn website beter vindbaar heeft gemaakt voor zoekmachines en voor een beduidend betere positie heeft gezorgd.dank hiervoor! Een absolute aanrader!


9/05/2017 − Eifel.nu 
Ook op onze website eifel.nu voor vakantiehuizen in de Eifel de gratis trial laten uitvoeren.
Inderdaad is het effect behoorlijk. Van 91e naar 30e gestegen met slechts enkele keywords


8/05/2017 − alightcareers.nl 
Kreeg mijn website voor het Key Word outplacement Amsterdam binnen enkele weken op een in Google.


4/05/2017 − tankpas−aanvragen.nl 
Ik heb de gratis trial Keyboots ook aangevraagd voor Tankpas-aanvragen. Onze website staat nu met het keyword 'brandstofpas' op de eerste pagina van Google. Hoe ze doen? Ik weet het niet, maar niettemin knap.
Ze mogen een offerte aanbieden voor vervolg!


7/04/2017 − detassensite.nl 
Ik kreeg de gelegenheid om mee te doen aan een gratis Keyboost test.
Ik stond op de derde pagina en hups op de eerste pagina Geweldig.
Maar ja hoe behoud ik die plek maar even verder kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.


6/04/2017 − vantoorinteriors.nl 
Het werkt. Mijn ervaringen zijn allemaal positief!


5/04/2017 − porschegadgetsencollectables.nl 
Dankzij de Keyboost van iPower is de ranking via Google in tijd van een paar dagen gestegen zodat we nu vermeld worden op de eerste pagina. met alleen het doorgeven van de keywoorden wordt de ranking door iPower omhoog gestuwd. Simpel en snel. Top!
Groet Marcel van Porsche Gadgets en Collectables


2/04/2017 − feestkledingkopen.com 
Van een plek op de 2e pagina bij Google naar de 1e pagina in 1 week tijd. Ben benieuwd wat iPower over een langere periode kan bereiken.


18/03/2017 − bike−experience.nl 
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!


6/03/2017 − goorzicht.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen.

groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht


4/03/2017 − mknv.nl 

iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!


27/02/2017 − cooljuice.nl 

Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik.
Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.


22/02/2017 − schoutenexceptioneel.com 

Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.


22/02/2017 − pvfservice.be 

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van ipower, zowel hun service, klantvriendelijk en vooral zeer positief resultaat in verband met de rangorde van onze gevraagde Keyword gelinkt aan onze website.
Een echte aanrader voor iedere ondernemer die zich wil profileren op het internet en hun zaak willen promoten!!!


13/02/2017 − Met je webshop de Belgische grens over. 

Online Retailer Magazine interviewde Gregory Liénard tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 in Utrecht.

Na een korte voorstelling van de services SEO Page Optimizer en Keyboost is het centrale thema: hoe kun je met een webshop de grens over? Waarom doen .nl-domeinen het beter in google.be dan omgekeerd? En natuurlijk enkele tips om in beide landen goed te scoren.

 

 

Klik hier om online een gratis analyse van uw website/webshop aan te vragen.

 

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


12/02/2017 − rijschoolnicoles.nl 

Ik heb pas begonnen, maar blijkt goed te zijn.


2/02/2017 − webmedia−ede.nl 

Ik heb gratis trail gedaan en een aantal pagina's gestegen! Nu offerte aangevraagd.. top dienst. Groet, Webmedia - Ede


1/02/2017 − Trekking biermand Webwinkel Vakdagen 2017 

Naar aanleiding van onze actie tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht: hier is het filmpje van de onschuldige kinderhand die de winnaar van de geschenkmand met Belgische bieren trekt. We nemen binnenkort persoonlijk contact op met de gelukkige.


31/01/2017 − degordijnenshop.nl 

Wij waren zeer benieuwd wat keyboost kon betekenen voor ons.
We zijn dan ook positief verrast.
We zijn gestegen op de gevraagde zoekwoorden velours .
Wij gaan zeker in discussie of ze ook voor nadere woorden resultaten kunnen behalen.


30/01/2017 − reptilefoods.be 

Ipower werkt maar is niet betaalbaar voor de kleine zelfstandige ...


27/01/2017 − hoopityourself.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief.


27/01/2017 − hoopityourself.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief. 

PrintVoeg toe aan uw favorietenVerstuur deze pagina naar een vriend(in)
"Dit is schitterend !!!

Ik ben zeer opgetogen met de zeer snelle antwoorden en persoonlijke bijstand !! "

Koen De Smet

 

  
    
   
  
Privacy | Algemene voorwaarden | Gedragscodes | Sitemap
English | Nederlands | Français
©2003 @iPower N.V. Alle rechten voorbehouden
Alle prijzen vermeld in Euro (incl. 21% BTW)


Zoekmachine optimalisatie door Keyboost
Website ontwikkeling door Technologic
@iPower N.V.
Bisschoppenhoflaan 380
2100 Deurne, Belgium
Tel: +32(0)3-641.66.82
Fax: +32(0)3-641.66.89
E-mail: info@ipower.be
BTW/TVA: BE 862.692.858